Nintendo odhaluje MOBA Pokémon Unite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo odhaluje MOBA Pokémon Unite

Nintendo odhaluje MOBA Pokémon Unite

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 6. 2020 14:43
Reklama

Co byste řekli na to vzít League of Legends, hodit ho do mobilní grafiky, přetransformovat ho na Nintendo Switch a místo hrdinů udělat Pokémony? Tuto velmi zvláštní skutečnost si nyní nemusíte pouze představovat, jelikož se stala realitou. Na dnešním Pokémon Direct totiž Nintendo odhalilo Pokémon Unite, kterou vytvořilo ve spolupráci s Tencentem.

Vývojáři se chtějí vyhýbat názvu MOBA, a tak své hře přezdívají „strategická týmová bitevní hra“, v níž se proti sobě utkají dva pětičlenné týmy. Ty si vyberou Pokémona a vrhnou se do souboje na mapě velmi připomínající mapy jiných MOBA her. Úkolem zde ale nebude zničit nepřátelský Nexus.

Hráči musí po mapě bojovat s divokými Pokémony, sbírat je a následně je odnášet na speciální body. Za odnešení získají body, a kdo nasbírá za časový limit nejvíce bodů vyhrává. Každý Pokémon má své speciální kouzla, která se mu odemykají a vylepšují se stoupajícím levelem.

Zatím ale nejsou reakce fanoušků nikterak pozitivní. Někteří fanoušci nadávají na rozhodnutí vytvořit MOBA hru, jiní si zase nestěžují na princip MOBA hry, ale na to, že hru vyvíjí Tencent. Tomuto rozhodnutí se nedá moc divit, Tencent je expert ve tvorbě MOBA mobilních her, na kontě jich má už několik desítek, a navíc se tím může bez problémů Pokémon Unite dostat i do Číny.Na gameplay záběry se můžete podívat níže. Pokémon Unite je zatím ve vývoji, není tedy známo datum vydání. Nintendo svůj titul zatím prezentuje jako "free-to-start".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama