Hades dostává finální update před vydáním
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hades dostává finální update před vydáním

Hades dostává finální update před vydáním

David Plecháček

David Plecháček

24. 6. 2020 14:38
Reklama

Dnes už si většina horko těžko vzpomene na to, které hry se objevily na Epic Games Store jako první. Fakt, že se EGS spustil v prosinci 2018, vám v tomto smyslu zřejmě nepomůže, rozhodně si díky tomu nevybavíte titul Hades od studia Supergiant. Přestože je v předběžném přístupu už přes rok a půl, stále ještě nevyšel. Jeho čas se však konečně blíží.

Po vydání Pyre se studio Supergiant Games rozhodlo, že chce vyvíjet hru ve spolupráci s hráči. Předběžný přístup je v tomto smyslu ideální možností, a Epic Games Store, nová platforma, vypadala jako předurčená pro nový způsob vývoje. Od té doby se však Hades objevil i na Steamu, stále však nevyšel. Teď dostává poslední update před tím, že obdrží verzi 1.0.

Nese označení The Blood Price, a v rámci rogue-like titulu díky němu narazíte na nové nepřátele, minibossy, skryté bossfighty, stejně jako nové příběhy jednotlivých postav. „Hades je v tuto chvíli ve vývoji přes tři roky. Jako jedno z prvních rozhodnutích padlo i to, že půjde o hru v early accessu a že ji vytvoříme ve spolupráci s komunitou... Nemůžeme být šťastnější, jak se experiment povedl. Vaše zpětná vazba udělala ze hry něco mnohem lepšího, čeho bychom sami nedosáhli,“ říkají vývojáři titulů Bastion nebo Transistor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama