Na Switch prý dorazí Need for Speed a PvZ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch prý dorazí Need for Speed a PvZ

Na Switch prý dorazí Need for Speed a PvZ

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 6. 2020 08:01 4
Reklama

Společnost EA během své nedávné akce EA Play oznámila, že v průběhu příštích 12 měsíců dopraví celkem 7 her i na konzoli Nintendo Switch. To je samozřejmě skvělá zpráva pro majitele tohoto přístroje, hry od EA se totiž až na výjimky Switchi dosud vyhýbaly. Dosud však neznáme všechny dotčené tituly, Jeff Grubb z webu Venture Beat proto přišel se svým vlastním odhalením.

První čtyři hry jsou jasné. Už minulý týden vyšel remaster Burnout Paradise, během EA Play společnost prosazovala vydání multiplayerové střílečky Apex Legends, jistotu máme i u nového ročníku FIFA (který bude zřejmě úplně stejný, jako ten předchozí) a potvrzení přišlo také u oznámeného projektu Lost in Random z řady EA Originals. Nad další trojicí her ale zatím visí otazník, přičemž se často skloňují taková jména, jako The Sims 4 a Titanfall 2.

Pravda je ale dle Grubba o něco méně atraktivní. Prim by měl hrát připravovaný remaster oceňovaného Need for Speed: Hot Pursuit z roku 2010, který naváže na úspěch omlazeného Burnoutu. Na Switch prý také míří Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville ve formě klasického portu a trojici neznámých uzavírá dosud neoznámený projekt studia Velan.

Grubb tyto informace podkládá svými vlastními zdroji blízkými společnosti, pochopitelně je však nutné brát je s rezervou. Co byste na takový lineup říkali? Viděli byste na Switchi raději jiné tituly od EA?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama