Crash Bandicoot 4 oficiálně odhalen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash Bandicoot 4 oficiálně odhalen

Crash Bandicoot 4 oficiálně odhalen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 6. 2020 16:16 14
Reklama

Crash se definitivně vrací v novém, regulérním pokračování. Čtvrtý díl s podtitulem It’s About Time vyjde 2. října na Xbox One a PlayStation 4 a nabídne nové dobrodružství, kanonicky přímo navazující na třetí díl s podtitulem Warped.

Fanoušky série jistě potěší to, že se autoři rozhodli navázat na původní trilogii od studia Naughty Dog z vícero důvodů. Vedle toho spíše sybolického, že právě první tři díly znamenají z hlediska hodnocení vrchol značky, je to především návrat ke kořenům hratelnosti. I čtvrtý díl bude především skákací arkádou, ve které populární hrdina bude uhýbat překážkam, poběží vstříc i od kamery, případně v tradičním pohledu z boku. A i tentokrát by měl být kladen velký důraz na preciznost a s tím spjatou obtížnost hry. Čtyřka by nicméně neměla být “příšerně obtížná”, měla by být otevřená novým hráčům, ale zároveň nabízet skutečně tuhé výzvy veteránům.

Za projektem stojí tým Toys for Bob, který si vybudoval jméno na velmi povedeném remasteru Spyro Reignited Trilogy. I čtvrtý Crash se na značku podívá trochu odlišnou optikou, a zatímco gameplay předchůdců zůstane zachován, hrdina by se měl podívat do pohlednějších, nápaditějších a především výrazně rozsáhlejších lokací. K tomu mu bude sloužit pár nových schopností, mimojiné běhání po zdech nebo “grindování” po zábradlí.

Se světem souvisí i příběh, v návaznosti na konec třetího dílu budou hráči cestovat časem i prostorem. A podobně jako v případě připravovaného Ratcheta z dílen Insomniac Games to autorům značně rozvazuje v ruce v tom, co mohou vymýšlet za šílené kreace. 

Uvidíme 2. října letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama