Za pár dní uvidíme Crash Bandicoot 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za pár dní uvidíme Crash Bandicoot 4

Za pár dní uvidíme Crash Bandicoot 4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 6. 2020 11:34
Reklama

Kultovní vačnatec Crash se zřejmě opět vrátí na obrazovky, tentokrát ale v plnohodnotném pokračování. Hra získala podtitul It’s About Time a víme o ní především díky úniku z taiwanské ratingové komise.

Za projektem stojí tým Toys for Bob, který se zaskvěl úspěšným remasterem Spyro Reignited Trilogy. Zveřejněný popis odhaluje, že se Crash tentokrát vydá na dobrodružství napříč časoprostorem a dimenzemi, i tentokrát tedy máme zaděláno na pořádnou divočinu. Značně divoká je i situace související s číslovkou hry. Jméno totiž odkazuje na to, že se jedná o čtvrtý díl a It’s About Time by tak logicky měl navazovat na třetí díl (Warped) z roku 1998.

Známý herní analytik Daniel Ahmad na Twitteru poznamenal, že by dle jeho informací oficiální odhalení mohlo přijít 22. června v rámci akce Summer Game Fest. Vydavatel Activision plánuje vydání na PlayStation 4 a Xbox One, o PC žádné informace nemáme a Ahmad zatím vylučuje verzi pro Nintendo Switch.

Pokračování nicméně není žádným překvapením. Remasterovaná trilogie N. Sane Trilogy z roku 2017 (PS4), respektive 2018 (PC, Xbox One, Switch) byla masivním úspěchem jak z hlediska prodejů, tak hodnocení kritiků a hráčů. Z nostalgického a pozapomenutého Crashe se tím vlivem zase stala herní celebrita nejvyššího formátu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama