Steam Summer Sale začíná už za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam Summer Sale začíná už za týden

Steam Summer Sale začíná už za týden

David Plecháček

David Plecháček

19. 6. 2020 15:16
Reklama

Letní edice Steam Game Festival láká na velkou porci demoverzí. Můžete si vyzkoušet hry, které už vyšly, stejně tak ty, které teprve vyjdou. Věříme, že z devíti set dem by si měl vybrat každý. Ale co když vás něco zaujme a vy po daném titulu zatoužíte? Je to jednoduché, zkrátka počkáte několik dni do letních slev.

Při vší úctě k Steam Game Festivalu, Summer Sale je možná ještě větší událost. Po velikonočních výprodejích se jedná letos teprve o druhé velké každoroční slevy, kterým se rovná snad jen povánoční výprodej. Letošní Steam Summer Sale je ale na rozdíl od Vánoc už za dveřmi, podle dostupných informací začne slevové šílenství 25. června. Tedy už příští čtvrtek.

Podle všeho potrvá letošní akce dva týdny, tedy do čtvrtka 9. července. Pokud jste dychtiví nakupovat mezi prvními, můžeme jen dodat, že slevy začínají i končí přesně v 19:00. V posledních dnech se hojně hovořilo o hrách od EA, které na Steam zamíří. Dost možná si je v nějaké slevě budete moci za pár dní pořídit.

Jako vždy o datech nehovoří Steam, ale prvně se informace objevila na Twitteru Pavla Djundika ze SteamDB. Později je za hotovou věc označila i světová média. Pokud tak máte nějakou hru v hledáčku, možná se vyplatí několik dní vydržet a zkusit své štěstí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama