Spider-Man: MM je skutečně standalone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Man: MM je skutečně standalone

Spider-Man: MM je skutečně standalone

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 6. 2020 11:30
Reklama

Miles Morales se koncem minulého týdne postaral o malé pozdvižení. Jednak rozproudil krev všem fanouškům pavoučího muže, kteří měli zajisté velkou radost z oznámení pokračování Spider-Mana, zároveň ale způsobil velké zmatky, protože vůbec nebylo jasné, zda jde o samostatnou hru, nebo pouze DLC. Jason Schreier následně naznačil, že se opravdu jedná o novou hru, ale menší a méně komplexnější. Jeho slova nyní potvrzuje komentář na oficiálním PlayStation Blogu.

S ním přišel Brian Horton, kreativní ředitel z Insomniac Games. Po všech těch zmatcích zřejmě došel k názoru, že je potřeba uvést věci na pravou míru. V první řadě potvrzuje, že příběh Milese Moralese je skutečně samostatnou hrou. Její velikost přirovnal k Uncharted: The Lost Legacy. Příběhová kampaň tedy pravděpodobně zabere zhruba šest až deset hodin.

Horton také nastínil, co s mladým Moralesem zažijeme. Vše se odehrává v zimě, asi rok po událostech prvního dílu. New York je tentokrát přikrytý sněhovou pokrývkou, Vánoce jsou za rohem. V této poklidné době se bohužel rozhoří válka mezi energetickou společností a high-tech zločineckou organizací. Miles tou dobou žije v Harlemu, shodou okolností přímo v místě, kde se obě strany střetávají.

Horton zároveň slibuje, že se nový Spider-Man postará o demonstraci síly konzole PlayStation 5. Mluví například o téměř okamžitém loadingu, ray-tracingu, zmiňuje i 3D audio a možnosti ovladače, které se také budou snažit využít. Vývojáři také zapracovali na ztvárnění postav, vylepšili třeba stínování kůže nebo fyziku vlasů, takže působí realističtějším dojmem. Vylepšeny byly také assety v otevřeném městě, aby hra skutečně využila potenciál nové konzole.

Fanoušky prvního dílu pak Horton závěrem ujistil, že na Petera Parkera rozhodně nezanevřeli. Stále s ním do budoucna počítají, jeho příběh rozhodně není u konce. Teď je ale na řadě Miles. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales vychází letos o Vánocích exkluzivně na konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama