Rocket Arena vychází už za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket Arena vychází už za měsíc

Rocket Arena vychází už za měsíc

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 6. 2020 11:14 1
Reklama

Včerejší stream EA Play sice nepatřil k těm informačně nejnabitějším ukázkám letošního roku, některá odhalení ale přeci jen přinesl. V rámci bloku tzv. EA Originals, tedy tvorby menších studií, přišlo se svou novinkou i studio Final Strike Games. Jejich vloni oznámený projekt Rocket Arena si hráči zahrají už během července.

Titul silně inspirovaný velikány žánru arénových stříleček a bojovek (Overwatch, Super Smash Bros.) se zaměřuje na dynamické souboje ve kterých se rozhodně nešetří raketami. Jako obvykle bude v nabídce základní soupiska hrdinů, kteří disponují speciálními schopnostmi, a nepřekvapí ani plány na budoucí rozšiřování nabídky obsahu. Rocket Arena bude fungovat na bázi sezón a zájemci mohou přemýšlet o pořízení battle passu.

Standardní edice vyjde v předobjednávce zhruba na 800 českých korun, vyšší Mythic edice s bonusovými skiny a balíčkem virtuální měny je pak ještě o 200 korun dražší. Vzhledem k vydání ze strany EA ale bude součástí služby EA Access. Titul dále podporuje kompletní cross-play, a to mezi všemi platformami. 

Těšit se můžeme už 14. července na Xbox One, PlayStationu 4, Originu i Steamu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama