Cyberpunk dostane později next-gen patch
i Zdroj: CD Projekt / Cyberpunk 2077 press kit
Novinka Cyberpunk dostane později next-gen patch

Cyberpunk dostane později next-gen patch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 6. 2020 12:03 3
Reklama

Situace týkající se vydání očekávaného RPG Cyberpunk 2077 se během včerejšího večera poměrně razantně změnila, studio CD Projekt Red totiž bylo nuceno odsunout vydání až na letošní listopad. Ředitel společnosti Adam Kicinski oznámil v konferenčním hovoru webu Gematsu, že studio plánuje během příštího roku na next-gen konzolích vydat velký vylepšující patch.

„V určitém momentě přineseme robustnější aktualizaci pro next-gen, kterou plánujeme bezplatně dát všem lidem, kteří koupili verzi pro PS4 a Xbox One. Tak jako tak bude ale možné hru hrát na next-gen konzolích hned v den vydání (19. listopadu) a už tehdy bude vypadat lépe, než na současné generaci,“ vysvětlil situaci Kicinski. Jednoduše řečeno budou verze pro PS4 a Xbox One okamžitě kompatibilní s novými konzolemi PlayStation 5 a Xbox Series X, kde nabídnou mírně vylepšený vizuál.

Že si hráči na Xbox Series X a Xbox One vystačí s jednou kopií hry už víme déle díky podpoře služby Smart Delivery, v případě konkurenční konzole jde ale o novinku.

Kicinski nicméně zatím neslíbil žádná přesnější data. Jak vydání next-gen aktualizace, tak i plánovaná větší rozšíření a implementace multiplayeru byly také odpovídajícím způsobem odloženy.

Ještě jednou připomínáme, že by dle současných plánů měl Cyberpunk 2077 vyjít 19. listopadu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama