Sea of Thieves nabídne lodě duchů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves nabídne lodě duchů

Sea of Thieves nabídne lodě duchů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 6. 2020 10:18
Reklama

Studio Rare i přes tvorbu své nové hry nepřestává podporovat Sea of Thieves, a do hry se dnes v noci dostal nový update s názvem Haunted Shores. Zatímco v průběhu příběhu se s lidmi z pobřeží mrtvých setkáváme celkem často, nikdy nešlo o nebezpečná setkání. To se ale změní.

Do oblasti totiž zamířil nový world event, v němž Kapitán Flameheart dokáže prolomit bariéru mezi živým a mrtvým světem, a přes portál posílá lodi duchů. Těch je v jedné vlně hned několik, a rozhodně nepůjde o jednoduchý souboj. Lodě kromě toho, že jsou mobilnější vystřelují speciální střely – duchy a přízraky. Zatímco duchové udělají lodi běžné poškození jako při zásahu dělovou koulí, přízraky se chovají jako útok žraloka, způsobující masivní poškození celé lodě. Navíc za sebou zanechávají i výbušné barely.

Za to jsou ale lodě slabší co se utrženého poškození týče.  Pokud zničíme dostatek těchto lodí, objeví se Burning Blade, finální boss. Po dodělání výzvy získáme nejen nový poklad, ale i speciální plachty. To ale není vše. Vývojáři přidali i nové emoty, písničky nebo pravidelné akce zvyšující odměny za odevzdání pokladů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama