Do Minecraftu zamíří Nether update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Minecraftu zamíří Nether update

Do Minecraftu zamíří Nether update

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 6. 2020 11:24
Reklama

Studio Mojang už minulý rok oznámilo, že do Minecraftu chystá velký update zaměřující se na Nether. Tato oblast hry byla dlouhou dobu nedotčena, vývojáři se zaměřovali hlavně na „normální svět“, tedy Overworld, výměnou za to ale Nether Update přinese opravdu spoustu obsahu.

V Netheru se například začnou generovat nové oblasti jako Basalt deltas, vulkanická místa s velkými pilíři, Crimson a Warped forests, speciální lesy, přičemž Crimson les je domovem pro speciální pigliny a hogliny. Piglini s vámi mohou obchodovat, pokud jim hodíte zlato, naopak na vás začnou útočit, když začnete kopat zlatou rudu, která se nově v Netheru generuje.

Hoglins jsou zase prasata, která vás ale chtějí zabít, velmi zajímavým nepřítelem je i Strider. Toho můžete ochočit a hodit na něj sedlo. Strider dokáže plavat v lávě, naopak je mu nepříjemné se pohybovat po normální zemi. Ve velkých hloubkách Netheru se nově generuje Netherite, se kterým je možné vylepšovat diamantové věci. Nether Update se do Minecraftu dostane 23. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama