Měsíční EA Access jen za 30 korun
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Měsíční EA Access jen za 30 korun

Měsíční EA Access jen za 30 korun

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 6. 2020 13:01 4
Reklama

Společnost EA se těsně před svou show EA Play rozhodla nalákat nové hráče na svou stávající tvorbu. Cenu měsíčního členství ve službě EA Access tak dočasně stlačila na 30 českých korun místo obvyklých 99.

Sleva nicméně platí pouze pro měsíční předplatné, obvykle výhodnější roční, které vyjde na 599 českých korun (neboli necelých 50 korun měsíčně), zůstává nahodnoceno stejně. Nabídka platí pro obě podporované platformy, tedy Xbox One i PlayStation 4. 

V rámci EA Access mají předplatitelé přístup k většině titulů společnosti EA. U těch nejnovějších v podobě časově omezených zkušebních verzí, u těch starších pak v rámci tzv. vaultu k plným, neomezeným verzím bez DLC. Jako bonus získává zákazník automaticky 10% slevu na všechny hry vydavatele v oficiálním obchodě platformy.

Za 30 korun tak dostane zájemce měsíční přístup k FIFA 20, NHL 20, Battlefield V, Anthem, trilogii Mass Effect, ode dneška Need for Speed: Heat a podobně. V nabídce předběžného přístupu a trialů v současnosti není žádný titul (Star Wars Jedi: Fallen Order není součástí služby vůbec).

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama