Známe soupisku PGA Tour 2K21
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe soupisku PGA Tour 2K21

Známe soupisku PGA Tour 2K21

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2020 09:45 1
Reklama

Letošní ročník virtuálního golfu bude patřit společnosti 2K. V návratu značky PGA Tour, kterou naposledy opustili vývojáři z EA v roce 2014, uvidíme řadu existujících hvězd. Konkrétně jich bude 12 a jejich kompletní seznam zveřejnili vývojáři postupně, prostřednictvím oficiálního twitterového účtu.

Nejvýše postaveným hráčem žebříčku je američan Justin Thomas, kterého doprovází další hvězdy Matt Kuchar, Bryson DeChambeau, Kevin Kisner, Cameron Champ, Tony Finau, Ian Poulter, Gary Woodland, Jim Furyk, Billy Horschel, Patrick Cantlay a Sergio Garcia. V nabídce tak chybí například jeden z nejúspěšnějších golfistů a současná světová jednička Rory McIlroy nebo golfová legenda Tiger Woods. Golfoví fanoušci taktéž nesou těžce neodpovídající model těla Brysona DeChambeaua, který je ve skutečnosti vlivem času stráveného v posilovně podstatně robustnější. Jinak je ale nabídka velmi rozmanitá.

PGA Tour 2K21 vychází 21. srpna letošního roku pro PS4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Skutečná PGA Tour se po vynucené koronavirové odmlce rozběhla texaským turnajem Charles Schwab Challenge.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama