V Airborne Kingdom se staví města v oblacích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Airborne Kingdom se staví města v oblacích

V Airborne Kingdom se staví města v oblacích

David Plecháček

David Plecháček

15. 6. 2020 09:30
Reklama

Ačkoliv strategií postupně přibývá, těch unikátních je jako šafránu. Dříve královský žánr videoher měl několik zástupců i na víkendových videoherních akcí, nejvíce však vyčnívala jedna z nich, a to Airborne Kingdom. Stavit město v oblacích totiž vypadá návykově a především nádherně.

Studio The Wandering Band vymyslelo koncept, v němž bude zřejmě největším problémem vtěsnat všechny stavby na sice relativně velké, ale ne zase tak moc velké plachtící platformy. Airborne Kingdom v traileru ukazuje několik druhů různě poháněných „království“, na jejichž plášti budeme moci stavět nové budovy, vymýšlet a využívat nových technologií a bojovat s tím, kam je všechny umístit.

Vývojáři svou hru popisují ale veskrze tradičně, bude potřeba upgradovat budovy, vhodně spravovat vlastní omezené zdroje a uspokojit potřeby obyvatel létajících měst. Kromě základních mechanismů každé správné budovatelské strategie je ale potřeba myslet i na další věci, které souvisí s tím, že vaše město plachtí. V potaz bude potřeba brát i váhu staveb nebo vyvážení celé základny.

Kromě samotné stavby ale Airborne Kingdom představí i další království, s nimiž se můžete spřátelit a obchodovat nebo měnit cenné materiály. Hra toho ale zřejmě nabídne víc. Plnou verzi bychom měli vidět ještě letos na podzim, přesné datum ale nepadlo. Zato víme, že titul vyjde na Epic Games Store, kde si jej můžete předobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama