Sledujte porovnání traileru s původní Mafií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte porovnání traileru s původní Mafií

Sledujte porovnání traileru s původní Mafií

David Plecháček

David Plecháček

15. 6. 2020 10:04
Reklama

Tuzemští hráči sledovali PC Gaming Show hlavně kvůli novému traileru na remake první Mafie. Sice jsme se nedočkali gameplay záběrů, ale viděli jsme alespoň záběry z enginu, a především náznaky scén, které dobře známe. Na internetu už tak kolují porovnání původní verze s tou, která by měla vyjít na konci srpna.

Jedním z nejlepších videí je v tomto směru to vytvořené kanálem TripleADigest, které porovnává scény hezky vedle sebe. Podobných videí ale nalezneme více, obrátit se můžeme například na známého uživatele Cycu1. Ať už si nicméně vyberete kterékoliv, obě videa vám dají jasnou představu o tom, jak moc velké změny 2K na jednotlivých místech nebo postavách udělalo.

Je trochu zvláštní, že jsme neviděli gameplay záběry. O Mafii: Definitive Edition by se ale mělo hovořit ještě dnes v rámci IGN Summer of Gaming, v původním programu navíc IGN slibuje právě hru přímo v chodu. V tuzemsku se navíc začíná spekulovat i nad přítomností dalšího původního dabéra, svou roli by si po Liborovi Hruškovi měl zopakovat i Petr Rychlý. Kolik herců si tedy nakonec dabing zopakuje?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama