Nové video Everspace ukazuje planety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video Everspace ukazuje planety

Nové video Everspace ukazuje planety

David Plecháček

David Plecháček

15. 6. 2020 10:51
Reklama

Původní Everspace bylo velkým zjevením. Ačkoliv šlo o menší rogue-lite titul, jeho dechberoucí grafické zpracování a chytlavá hratelnost z něj udělalo v roce 2017 jedno z největších překvapení toho roku. Na druhý díl se tak zaměřujeme už cíleně, a nemůžeme se dočkat, až vyjde. Nový trailer však ukázal, že se leccos změní.

Vývojáři z Rockfish Games zřejmě touží po tom vytvořit větší a ambicióznější titul. Zatímco původní hra se odehrávala v širém vesmíru nebo mezi asteroidy, lákadlem poslední ukázky jsou planety. Už se na ně nebudeme dívat jen z dálky, ale naše vesmírné plavidlo zamíří i mnohem blíže k povrchu a – soudě dle toho, co můžeme vidět – i pod něj.

Ten největší posun se ale projeví v žánru, rogue-like prvky jsou ta tam a novinka nově představuje open-world RPG. Everspace 2 mělo vyjít v rámci předběžného přístupu už někdy během letošního roku, nakonec ale nový koncept vyzkoušíme až v prosinci. Základním motorem pro další hraní ale bude nadále vydělávání nových prostředků a nakupování nového vybavení a lodí, abychom v širém vesmíru vydrželi zase o něco déle.

Kromě early accessu vývojáři hovoří i o možnosti zúčastnit se uzavřené alfa verze. Pokud tak chcete zkusit své štěstí, můžete. Alfa testování začíná už dnes. Kromě traileru se můžete podívat i na rozhovor s vývojáři z právě probíhající akce Summer of Gaming pořádané magazínem IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama