Jak by vypadal černý PlayStation 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak by vypadal černý PlayStation 5

Jak by vypadal černý PlayStation 5

David Plecháček

David Plecháček

15. 6. 2020 07:59 10
Reklama

Pamatujete na osmihodinové odhalování nového Assassin's Creed? Neviditelným autorem byl v herních kruzích slavný umělec s přezdívkou BossLogic. Ten je v prvé řadě taktéž hráč, a tak se zájmem sledoval i čtvrteční přenos konference Sony. Nevíme, jestli ho nadchlo závěrečné představení designu konzole, víme ale, že by mu větší radost udělala černá verze.

Gró následující zprávy ale není v tom, jestli chce BossLogic tu anebo tu barevnou variantu – jakožto nadaný grafik pro něj nebylo problém černou variantu vytvořit. Vedle ní navíc navrhl i speciální limitovanou verzi postavenou na oznámené hře Spider-Man: Miles Morales. Ta vychází též z tmavého designu, ale nasvícení mění na pro Spider-Mana typičtější červenou barvu i s výraznou dotykovou plochou u ovladače DualSence.

Není žádný pochyb o tom, že podobných verzí bude na trhu hned několik. Barevných variant PlayStationu 4 je hned několik, a úplně to samé se dá říct i o konkurenčním Xboxu One. Je tak téměř jisté, že nezůstaneme u bílo-černé, respektive v případě Microsoftu černé varianty, a hráči budou moci zakoupit i speciální designové konzole. V případě PlayStationu 5 ale design konzole dovolí trochu více možností. Ostatně kdyby někdo chtěl, mohl by mít spider-manovskou konzoli, která bude mnohem více vyčnívat...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama