EA představují Star Wars: Squadrons
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA představují Star Wars: Squadrons

EA představují Star Wars: Squadrons

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 6. 2020 16:29 3
Reklama

Pokud jste fanoušky herních Star Wars, asi budete souhlasit, že jste v posledních letech poněkud strádali. Po nepříliš pamětihodné dvojici multiplayerových Battlefrontů ale přišel Star Wars Jedi: Fallen Order a ukázal, že slavné univerzum má pořád co nabídnout. Zopakují EA znovu?

Právě dnes byla představena nová vesmírná akce s názvem Star Wars: Squadrons. Jak už název napovídá, budeme tentokrát vsazeni do rolí pilotů vesmírných stíhaček a to buď na straně Nové republiky a její Vanguard Squadron, nebo na straně Impéria za Titan Squadron.

Příběhově se hra zařazuje za události šesté epizody filmové ságy. Squadrons vyjdou ještě letos, konkrétně 2. října, a to na PS4, Xbox One a PC. Na PS4 a PC navíc nabídnou hraní ve VR. Zajímavou informací je nicméně potvrzený cross-platform multiplayer a také fakt, že hra se bude prodávat za sníženou cenu odpovídající 40 dolarům.

Níže se můžete podívat na trailer, který je poskládaný z in-game záběrů. Na samotný gameplay nebudeme muset čekat dlouho, představen bude ve čtvrtek na akci EA Play Live.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama