Adventura Twin Mirror už není epizodická
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura Twin Mirror už není epizodická

Adventura Twin Mirror už není epizodická

David Plecháček

David Plecháček

13. 6. 2020 21:33
Reklama

Dontnod pomalu vykrystalizoval ve výborné vyprávěče. Především epizodická série Life is Strange stojí za největším vzestupem popularity francouzského studia, i další tituly ale ukazují, že bychom neměli Dontnod spojovat jen s nejznámější značkou. Vedle ní totiž stojí například za Remember Me, upírským Vampyr a tajemstvím stále zahaleným Twin Mirror.

Zatímco Remember Me je prvotina vývojářů a Vampyr vyšel před dvěma lety, Twin Mirror na své vydání teprve čeká. Viděli jsme z něj jen teaser, a moudří jsme nebyli. To se mělo změnit na PC Gaming Show, kde se ukázal nový trailer, ale ani po něm není stále zřejmé, o čem hra bude. Zřejmě ani ta se ale neobejde bez jisté formy nadpřirozena, vsadili bychom se však, že půjde opět o dospělý titul se vším všudy. Co konkrétně ale hlavní hrdina Sam bude v městečku Basswood řešit, zůstává nejasné. Zatímco původně mělo Twin Mirror vycházet epizodicky, nyní půjde od dne vydání o kompletní hru.

Zatímco Twin Mirror vydává Bandai Namco, ve výrobě je i další hra, kterou ale vydává sdružení Xbox Game Studios. Na informace o hře Tell Me Why, která sleduje osud dvojčat Alysona a Tylera, první transgenderové hlavní postavy ve velké videohře, si budeme muset počkat. Možná se dočkáme v rámci sérií 20/20, v nichž Microsoft bude i nadále představovat nové hry pro Xbox Series X. Tell Me Why by však mělo vyjít jen na Xboxu One a PC, plány se ale mohli změnit. To Twin Mirror vyjde kromě PC, Xboxu i na PlayStationu – též se zatím hovoří jen o aktuální generaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama