Spider-Man: MM bude prý samostatnou hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Man: MM bude prý samostatnou hrou

Spider-Man: MM bude prý samostatnou hrou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 6. 2020 16:26 5
Reklama

Když včera došlo k odhalení nové hry ze série Spider-Mana, asi nikdo nečekal, kolik zmatků se okolo tohoto titulu vyrojí. Při prezentaci vypadalo zpočátku představení jako zcela nový díl a pokračování, následně ale došlo ke spekulacím, že půjde o expanzi prvního Spider-Mana.

Nepomohl tomu ani komentář viceprezidenta Sony, který se pro britský magazín The Telegraph o Spider-Man: Miles Morales zmínil jako o „expanzi a vylepšení pro původní hru“. To mezi hráči vyvolalo snad ještě větší zmatek, a i my jsme vás informovali, že ve skutečnosti bude dodatek Miles Morales jen remaster. Do celého zmatkování ale nyní vstupuje Jason Schreier se svým vlastním zdrojem.

Dle jeho slov má být Spider-Man: Miles Morales zcela novou hrou, která bude menší a méně komplexnější než původní Spider-Man, prodávat se ale bude jako samostatná hra. Novinku pak zdroj porovnával s Uncharted Lost Legacy. To splňuje výše zmíněné vlastnosti, a navíc se neprodávalo za plnou cenu, nýbrž za 40 dolarů. Doufáme, že do celé situace brzy Sony vstoupí a celou situaci vysvětlí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama