Sony ukázalo záběry z nového Gran Turisma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony ukázalo záběry z nového Gran Turisma

Sony ukázalo záběry z nového Gran Turisma

David Plecháček

David Plecháček

12. 6. 2020 07:54 28
Reklama

Za dobu aktuální generace konzolí stačil Microsoft vydat Forzu Motorsport 5, 6 a 7, a Forzu Horizon 2, 3 a 4. Šest závodních her mohou majitelé PlayStationu jen závidět, vždyť co se týče first-party studií, vyšel jen Driveclub a Gran Turismo Sport. To, že musí Sony situaci změnit, bylo jasné už dlouhé roky zpátky, a tak není divu, že jako jedna z prvních her bylo právě pokračování série od Polyphony Digital.

Na včerejší akci nastiňující budoucnost hraní na PlayStationu se mihl i sám šéf studia Polyphony, Kazunori Jamauči. Ten osobně představil jak další regulérní číslovaný díl, tak následně i popsal to, na koho vlastně cílí. Po multiplayerově laděném experimentu „Sport“ se vývojáři vrací ke klasickému konceptu hry pro jednoho hráče. Tomu odpovídá i předělaná kariéra, ze které bychom měli být nadšení, ačkoliv její koncept prozatím neznáme.

Na rozdíl od jiných her ale Jamauči ukázal i poměrně vydatný gameplay. Gran Turismo 7 vypadá sexy, nová generace se ukazuje především množstvím blyštivých povrchů, stejně tak jako konečně plynulým pohledem do zpětného zrcátka. Za více než tisíc slov ale vydá následující video, na němž si můžete GT7 prohlédnout v akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama