Kočičí adventura Stray vyjde už příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kočičí adventura Stray vyjde už příští rok

Kočičí adventura Stray vyjde už příští rok

David Plecháček

David Plecháček

12. 6. 2020 09:16 1
Reklama

Někomu imponují záběry z Gran Turisma. Někdo se nadšením třese na nová dobrodružství Aloy a souboje s dalšími mechanickými stvořeními. Někdo se chce vžít do pořádného superhrdiny, a tak je přesně pro něj rozšíření Spider-Mana v kůži Milese Moralese. Přesto že jde o těžkou konkurenci, rozhodně se v ní neztratí hra, v jejíž hlavních rolích jsou kočky!

Hovoříme o Stray, novince, jejíž hlavní premisou je stav světa bez lidí. Obývají jej jen humanoidní roboti, a právě kočky. Příběh zasazený do fiktivního Kowloon Walled City vyjde sice až příští rok, už teď si ale získal značné publikum. Trailer částečně napověděl i to, co nás čeká, v roli kočky s batohem na zádech budeme cestovat městem, objevovat jeho zákoutí a řešit nejrůznější puzzly.

Vývojáři ale v příspěvku na PlayStation Blogu hovoří i o velice rychlé akci. „Naším cílem je vytvořit unikátní zážitek v kůži kočky. Každý den nás inspiruje Murtaugh a Riggs, naše dva mazlíčci. I většina lidí z týmu jsou majitelé koček, takže nám samozřejmě dávají dojmy z první ruky. Kočky jsou hravé, roztomilé a tak kouzelně otravné, že nám jsou prakticky nekonečnou zásobou nápadů hratelnosti,“ říkají vývojáři.

Jejich projekt však není vyloženě nový. Možná jste i vy před několika lety zaregistrovali hru, která nesla označení HK_Project. Od té doby BlueTwelve Studio sídlící v Montpellieru narostlo a narostl i samotný projekt. „Vycházíme z toho, že jde také o jedinečný přístup k adventurám. Prozkoumávat neznámý svět je v roli kočky svěžím zážitkem, stejně tak prozkoumávat střechy budov, zatímco obyvatelé pod vámi nemají o vaší přítomnosti ani ponětí. A pokud chcete, aby si vás všimli, můžete na ně začít otravně mňoukat.“ Stray bude mít evidentně spoustu možností, a musíme říct, že nás neuvěřitelně láká.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama