Godfall předvádí frenetické souboje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Godfall předvádí frenetické souboje

Godfall předvádí frenetické souboje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 6. 2020 08:45 3
Reklama

Godfall se ukázal už na loňské akci The Game Awards. Dalo by se říct, že šlo o první next gen ochutnávku, o ucelené záběry přímo ze hry nicméně byla nouze. To se změnilo včera. RPG od studia Counterplay Games nabídlo gameplay ukázku.

V ní autoři předvedli vše, co byste od akčního RPG příští generace mohli čekat. Především tedy frenetické souboje na blízko plné odlesků a zářících světel. Hrdinové se velmi často musí vypořádat s útoky několika nepřátel naráz, což budou zřejmě naprosto běžné situace. Ukázalo se i pár unikátních zlořádů, patrně bossů. K tomu lze v ukázce zahlédnout i náznak schopností jednotlivých hrdinů, patrný je také důraz na brnění. Fashion je zkrátka v podobných hrách na prvním místě.

Sluší se připomenout, že z hlediska hratelnosti by Godfall měl nabídnout systém drop in - drop out, který je známý například z Monster Hunter World nebo Destiny. Krom těchto dvou titulů by částečně měl připomínat také Dark Souls. Autoři navíc hodlají motivovat k agresivnímu hernímu stylu. Krom toho lze počítat také s kooperací až pro tři hráče.

Godfall vychází letos o Vánocích na PS5, k dispozici bude také na PC prostřednictvím obchodu Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama