Oznámí EA vedle SW VR i novou velkou hru?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámí EA vedle SW VR i novou velkou hru?

Oznámí EA vedle SW VR i novou velkou hru?

David Plecháček

David Plecháček

29. 5. 2020 13:17
Reklama

Zcela nečekaně by mohly následující dny patřit Hvězdným válkám. Krátce po sobě se začalo hovořit hned o dvou Star Wars projektech, o Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge a o novince ze studia Motive. Přesto mají obě dvě díla spoustu háčků, na které je potřeba hned v úvodu upozornit.

Začněme tím prvním. Tales from the Galaxy's Edge je totiž VR titul, a to ještě není úplně zřejmé, jakým způsobem se bude hrát. Novinka týmu ILMxLAB, od kterého jsme se v minulosti dočkali například Vader Immortal, totiž vychází z projektu Galaxy's Edge, ze zábavních parků situovaných v severoamerickém Anaheimu a Orlandu. Přesto se zdá, že v Tales from the Galaxy's Edge si užijeme akční adventuru, nikoliv projížďku na horských drahách a jiných pouťových atrakcích.

Postavit videohru na motivech zábavního parku je poněkud zvláštní přístup, s Galaxy's Edge nicméně dává smysl. Disney totiž tomuto univerzu vytvořil vlastně svět a příběhy, v němž se bude odehrávat i kampaň zasazená mezi filmy The Last Jedi (Poslední z Jediů) a The Rise of Skywalker (Vzestup Skywalkera). Hra nás ještě letos zavede na planetu Batuu a základnu Black Spire, přičemž v jejím rámci potkáme jak staré známé, tak i zbrusu nové postavy.

Předpokládáme, že o novince uslyšíme více už na EA Play, které se virtuálně odehraje už 11. června. Příliš oznámených her v harmonogramu není, jistotou jsou jen sporty FIFA 21, Madden NFL 21 a NHL 21. Hovoří se i o dalších plánech pro Apex Legends. Ale co dál? DICE dost možná představí nový Battlefield, ale právě Hvězdné války by mohly být příjemným zpestřením.

A proto se vedle Tales from the Galaxy's Edge začíná hovořit i o Motive. To si po letech vytvořilo nový účet na Twitteru, kde nepíše nic zvláštního ani zajímavého, zpráva se točí kolem tradičních slov o radosti z možnosti sdílet „kdo jsme a co děláme“ mezi vlastními fanoušky. Nicméně mezi řádky také můžeme ve zprávě číst, že jsou lidé z Motive připraveni oznámit novou hru. Stejnou tezi zastává i dlouholetý dopisovatel Kotaku a aktuálně redaktor Bloombergu Jason Schreier. Stane se tak ještě před EA Play, nebo budeme muset čekat celých 14 dní?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama