Na GOGu je k dispozici demo Desperados 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na GOGu je k dispozici demo Desperados 3

Na GOGu je k dispozici demo Desperados 3

David Plecháček

David Plecháček

29. 5. 2020 07:38
Reklama

Vynikajícími Shadow Tactics: Blades of the Shogun si na sebe studio Mimimi upletlo bič. Pokud jde o real-time taktické strategické hry po vzoru legendárních Commandos, nikdo už od něj nebude očekávat žádné ústupky, kompromisy, ale naprosto bezchybnou záležitost. Možná že i proto se tak dlouho vleče vývoj pokračování klasiky, série Desperados.

Hra měla původně vyjít už loni, její vydání se nicméně nakonec posunulo. Někteří šťastlivci už ale přesto mohli do hry naskočit skrze betaverzi, z níž bylo patrné, že se Desperados 3 podobají Shadow Tactics možná skoro až moc. Ale názor si nově může udělat úplně každý. Mimimi spolu s vydavatelstvím THQ Nordic připravilo pro hráče betaverzi.

Demo přichází necelé tři týdny před vydáním. Hra dorazí na trhy už 16. června, už teď si ale můžete prohlédnout hru situovanou na divoký západ skrze GOG. Jak se ale zdá, pro hráče, kteří si už několik misí mohli projít, nenabízí nic nového. Vlastně toho nabízí méně, jeho délka se odhaduje na 90 až 120 minut, přičemž k dispozici budou jen dvě mise, totiž prolog a přepadení vlaku, kde se seznámí John Cooper s Doc McCoyem.

Bohužel tak nebude možnost vyzkoušet si celou pětici, k dispozici nebude ani sympatická Kate O'Hara, ani nováčci Hector a Isabelle. Třetí díl předchází předchozím dílům, tudíž nejen že nepotřebujete znát tehdejší vztahy, ale zároveň prozkoumáte, jak se některé postavy vůbec poznaly. Desperados 3 vyjde nejen na PC, ale i ve verzi na konzolích, tedy na Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama