Sledujte prezentaci z Outriders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte prezentaci z Outriders

Sledujte prezentaci z Outriders

David Plecháček

David Plecháček

28. 5. 2020 13:45
Reklama

Jedna z prvních her oznámených na novou generaci konzolí byla střílečka Outriders od polského studia People Can Fly. Autoři Bulletstormu ve spolupráci se Square Enix chystají kooperativní akci, která v lecčem vychází z předchozích projektů. Ačkoliv se tak může zdát, že máme jasný obrázek o nové hře, vývojáři chtějí hovořit o novinkách na pravidelné bázi. Za tímto účel představují program „Outriders Broadcast“.

První video z pravidelného pořadu je na pořadu už dnes, v 18 hodin. Novinku můžete sledovat níže v přiloženém videu. Videa v obecném slova smyslu ukáží gameplay, svět, v němž se budeme pohybovat, hratelné třídy a další. Na co konkrétně se dnešní „Built for the Core“ video bude soustředit, není zřejmé. Jisté však je, že novinka míří na PlayStation 5, Xbox Series X a PC, dostupná ale bude i na současné dosluhující generaci.

Původní plány počítají s vydáním v období letošní vánoční sezony, a zdá se, že se na nich i přes koronavirovou krizi a s ní spojené problémy nic nemění. Právě kvůli následkům epidemie a zrušení největších herních akcí se studio rozhodlo pro alternativní cestu, jak svou hru prezentovat: „Těšíme se, až vám budeme každý měsíc v Outriders Boradcasts ukazovat, na čem aktuálně pracujeme,“ říká Bartek Kmita, kreativní ředitel v PCF.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama