Twitch si zajišťuje další streamery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twitch si zajišťuje další streamery

Twitch si zajišťuje další streamery

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2020 13:48
Reklama

Se začátkem velkého souboje streamovacích platforem se také ve velkém začalo s podepisováním exkluzivních smluv. Na jedné straně se velcí streameři, nejčastěji z Twitche, začali přesouvat ke konkurenci jako je Mixer nebo Facebook Gaming, a na straně druhé si platformy zabezpečovali své vlastní streamery. S tím má největší zkušenosti Twitch, který v tom nadále pokračuje.

Dalšími streamery, kteří podepsaly exkluzivní smlouvu s Twitchem, jsou Jaryd „Summit1G“ Lazar, Brett „dakotaz“ Hoffman a Josh „JoshOG“ Beaver. Dle společnosti Loaded, která se o tyto streamery stará, pak smlouva zasahuje i mimo streamování, dalších detailů jsme se ale nedočkali.

Neznáme tak ani částku nebo dobu, na kterou se zmínění hráči podepsali. Není ale divu, že se Twitch k tomuto kroku rozhodl. Vidina silné konkurence u vedení jistě spustila strach, a i přes stálé dominantní postavení se tu rojí například YouTube Gaming, na které dle společnosti StreamElements hráči odkoukali 461 milionů hodin. Twitch, i díky poslední obrovské vlně Valorant streamů, se nyní pyšní 1,65 miliardami hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama