Stránka o PS5 dostala malý update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stránka o PS5 dostala malý update

Stránka o PS5 dostala malý update

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2020 10:11 3
Reklama

Dneska jsme vás informovali o mýtu zvaném Grand Theft Auto VI. Stejný mýtus, legenda či bájným příběhem je i PlayStation 5. U toho, pravda, známe alespoň jméno i specifikace. To, jak konzole vypadá, ale stále nevíme. A stejně jako u GTA VI, i u Sony je každý pohyb brán jako náznak velkého oznámení.

Stránka věnovaná PlayStationu 5 totiž dostala malý update. Minule, když se stránka o něco pozměnila, jsme se následně dočkali streamu s Markem Cernym o technických specifikacích PlayStationu 5. Když ale stránku Sony původně nahodilo, nic se nestalo.

Co tím tedy chceme říct? Nové přidané informace, které hovoří o rychlosti konzole, větě o hrách nebo zážitku při hraní na konzoli mohou znamenat, že se brzy dočkáme velkého oznámení (konec konců se spekuluje o odhalení her na začátku června), nebo to nemusí znamenat vůbec nic.

Co se tedy přesně přidalo? „Blesková rychlost: Pociťte sílu custom CPU, GPU a SSD s integrovaným I/O, které přepíše pravidla toho, co konzole PlayStation dokáže. Ohromující hry: Žasněte nad úžasnou hrafikou a zažijte nové funkce PS5. Dechberoucí ponoření: Prozkoumejte hlubší herní zážitek s podporou haptické odezvy, adaptivních páček a 3D audio technologie.“

Kromě jiného se také objevila titulní strana příštího oficiálního PlayStation magazínu, společně se stranou, kde redaktoři odhalili 38 next-gen her. Nejedná se ale o žádné novinky, spíše velký souhrn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama