BlizzCon zrušen, možná proběhne online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BlizzCon zrušen, možná proběhne online

BlizzCon zrušen, možná proběhne online

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2020 07:39 1
Reklama

V dubnu Blizzard i přes to, že rozhodně chtěl tradičně v listopadu pořádat svou velkou akci BlizzCon varoval, že je možné, že letos akce zkrátka nepůjde uspořádat. Po měsíci se vedení vrací s velmi smutnou zprávou a oficiálním potvrzení – fyzicky se BlizzCon letos ruší.

„Hodně jsme diskutovali o tom, jak by mohla akce vypadat v rámci zdravotních a bezpečnostních opatření, které jsme chtěli udělat.  Také jsme mluvili o různých přístupech, a jak by každý z nich byl komplikovaný kvůli fluktuaci národních i lokálních zdravotních nařízeních. Nakonec, po zvážení našich možností, jsme došli k velmi těžkému rozhodnutí, a to letos BlizzCon neuspořádat.“

Dále výkonná producentka BlizzConu Saralyn Smith zmiňuje, že jsou všichni opravdu zklamáni, ale rozhodně se ještě setkáme. Nyní vedení diskutuje nad tím, jak by se mohl BlizzCon uspořádat online. I když by to studio chtělo udělat co nejdříve, je to pro ně „nové prostředí a různými faktory“, a tudíž se online BlizzCon uspořádá nejspíše na začátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama