Tvůrce Wicka uvažuje o herních filmech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrce Wicka uvažuje o herních filmech

Tvůrce Wicka uvažuje o herních filmech

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 5. 2020 13:58
Reklama

Scénárista Derek Kolstad prorazil do filmového světa především jako autor veleúspěšné akční série John Wick. V poslední době má ale dle svých slov spadeno hned na dvě záležitosti z herního světa, konkrétně šílenou nezávislou akci My Friend Pedro a hororovou adventuru Bendy and the Ink Machine.

Alespoň tomu nasvědčují informace zveřejněné v rozhovoru pro server Comicbook, dle kterých má Kolstad zájem dostat obě značky na televizní obrazovky. Šlo by tedy zřejmě o menší, ale o to zajímavější projekty.

To je neobvyklé hned z několika hledisek. Především se jedná o poměrně méně populární a nezávislé projekty (v případě Bendy and the Ink Machine můžeme mluvit o hře, která skutečně příliš známá není), které ale nabízí velmi svérázné zápletky. My Friend Pedro totiž staví na ztřeštěné, frenetické a brutální 2D akci, poháněné plně inteligentním banánem. Druhý titul zase nabízí ponurou atmosféru klasické cartoonové animace, okořeněnou všudypřítomnou krví-inkoustem.

Samotný zájem samozřejmě o ničem nevypovídá. Představa banánu s vražednými úmysly na televizních obrazovkách je ale velice lákavá.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama