Serious Sam 4 bude mít časovou exkluzivitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Serious Sam 4 bude mít časovou exkluzivitu

Serious Sam 4 bude mít časovou exkluzivitu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 5. 2020 05:50 2
Reklama

Mysleli jste si, že časová exkluzivita bude pouze výsadou Epic Games Store? Je pravdou, že tento obchod právě tuto strategii asi nejvíce proslavil, a dostal za ní také pořádnou salvu kritiky. Majitelům platforem ale není zabrání si her na nějaký čas vůbec cizí, a odhaluje to i Google.

Ten už při vydání Stadie tvrdil, že chce těžce zabřednout to časových exkluzivit, a to aby vzbudil o Stadii zájem. Jen na tento rok má prý naplánovaných rovnou 10 exkluzivních titulů. Většina titulů ale patří do indie sekce, nyní se dozvídáme jedno z prvních větších jmen. Je jím Serious Sam 4.

O oznámení data vydání této hry jsme vás dnes již informovali, nyní ale vyšlo najevo, že Google vývojářům z Croteam nejspíše finančně pomohl, a zajistil si tak společně se Steamem časovou exkluzivitu. Na konzole tak hra dorazí o něco později.

„Hra vyjde na Xbox One i PlayStation 4, a to po uplynutí časové exkluzivity na Stadii.“ Ta by měla uplynout až v příštím roce, Serious Sama 4 si tak hráči zahrají až po příchodu nové generace. Ta bude ale podporovat zpětnou kompatibilitu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama