Na PS Store se objevilo demo Iron Man VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PS Store se objevilo demo Iron Man VR

Na PS Store se objevilo demo Iron Man VR

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2020 09:21
Reklama

Na jaře Sony odložilo dvě hry, The Last of Us Part 2, a Marvel's Iron Man VR. O prvně jmenovaném titulu se toho od té doby napsalo dost, Iron Man se však stáhl spíše do ústraní a o nové hře pro PS VR se příliš nemluví. Je pravda, že zatím nebyl příliš důvod, nové datum vydání je stanovené na 3. července, už teď si ale můžete vyzkoušet bezplatnou demoverzi.

Demo se na PlayStation Store nachází již teď, takže pokud máte doba helmu zprostředkující virtuální realitu, můžete se do role Tonyho Starka pustit už teď. V jeho rámci si budete moci projít tutoriálovou misi Malibu, vedlejší mise Flight Challenge a Advanced Combat, a jednu hlavní misi, Out of the Blue. Kromě Tonyho se můžete těšit i na umělou inteligenci F.R.I.D.A.Y., a na sympatickou Pepper, kterou filmoví nadšenci znají z MCU v roli Gwyneth Paltrowové.

Pokud si demo stáhnete a zahrajete, v plné hře obdržíte exkluzivní Molten Lava Armor Deco skin, za který byste si jinak museli zaplatit. Pro hráče, kteří PSVR aktuálně nemají, Sony připravilo nový VR bundle, který vyjde ve stejný den jako hra – tedy 3. července. Jestli ale bude dostupný i u nás, není zřejmé. Ve výčtu zemí Česká republika chybí, na druhou stranu se na oficiálním PlayStation Blogu hovoří o východní Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama