Na EGS bude zdarma Borderlands i Ark
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na EGS bude zdarma Borderlands i Ark

Na EGS bude zdarma Borderlands i Ark

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2020 07:53 5
Reklama

Mezi některými hráči nemá Epic Games snadnou pozici, ale nedá se mu upřít, že by nevěděl, co na ně platí. I díky novým možnostem jeho obchodu jej někteří začínají mít v čím dál větší oblibě, ale dominantním lákadlem zatím zůstávají hry zdarma. Věděli jste, že už teď můžete mít knihovnu her v hodnotě převyšující 50 tisíc korun, aniž byste museli utratit ani korunu? Přesto v přísunu nových her EGS nepolevuje.

Bezprostředně poté, co skončila možnost vyzvednout si pátý díl série Grand Theft Auto, se v obchodě objevila další hra zdarma, kterou je Civilization VI. Ale jistě vás zajímá, co bude na Epic Games Store zdarma v následujících týdnech. Ačkoliv obvykle tyto informace nemáme k dispozici, díky textu souvisejícím s právě probíhající akcí Mega Sale jsme se dozvěděli, které další dvě hry budou následovat. Ačkoliv se již v obchodě nenachází, screenshot se objevil zveřejněný na Redditu.

Šestá Civilizace bude v nabídce týden, 28. května ji nahradí Borderlands: The Handsome Collection. Gearbox tak označuje balíček druhého dílu s The Pre-sequelem, díky kterému se ve vašem obchodě může objevit rovnou polovina celé série. Chybět vám bude už jen díl první a ten poslední, Borderlands 3. Víme ale i to, co nahradí Borderlands, 4. června bude k dispozici Ark: Survival Evolved.

Možná vás též zajímá, jak jsme došli k výpočtu zveřejněném v úvodu textu. Jedná se o přepočet magazínu PCGamesN. Ten nebere v potaz ani původní cenu her, ani cenu, která byla v době vyzvednutí aktuální, ale zkrátka tu, kterou nyní v obchodě naleznete bez slev. To sice neznamená, že by titul nebyl v průběhu času ve výrazných slevách nebo zadarmo v jiných obchodech, ale jedná se zřejmě o nejjednodušší metodu, jak si určit hodnotu her. Tak došli redaktoři k sumě 2140 dolarů, což je v přepočtu přibližně 53 tisíc. Taková částka vznikla součtem 108 her. Tak či tak, i kdyby někdo z vás zvolil jinou metodu, je evidentní, že od konce roku 2018, kdy se prvně objevila zdarma Subnautica, Epic na hráčích nešetřil, i když vedle velkých her nabízel i menší, nezávislé, často bizarní tituly.

Na EGS bude zdarma Borderlands i Ark
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama