Grounded vyzkoušíme skrze betaverzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Grounded vyzkoušíme skrze betaverzi

Grounded vyzkoušíme skrze betaverzi

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2020 13:17 13
Reklama

Než Obsidian představí nový velký projekt, chystá studio menší odbočku k survivalu Grounded. Ačkoliv svými mechanismy zřejmě nebude vybočovat z dalších zástupců žánru, vymyká se svou premisou. Jaké to je žít život z perspektivy tvorů velkých jako mravenci si budeme moci vyzkoušet v rámci betaverze.

Po akvizici nových studií Microsoft krátce po sobě vydá druhou hru z jejich produkce. Ninja Theory se svým Bleeding Edge propadli, Obsidian se tak musí pokusit napravit svou reputaci. Z velké části napoví již avizovaná beta, která potrvá od 9. do 14. června. Kromě oznámení nového data Microsoft prozradil, že Grounded bude součástí Steam Game Festivalu, a tak bude beta/demo dostupná i na Steamu ve stejném termínu.

Vývojáři z Obsidianu hráče lákají na absolutní svobodu. Ze vzrostlé trávy lze postavit budovy, bránit se ale budeme muset i zvířecím nepřátelům. Snadno se může stát, že se stanete snadnou kořistí mravenců nebo jiné hmyzí havěti. Chybět nebude ani pro žánr tradiční crafting nebo lootování vzácnějších věcí a materiálů.

Co je ale zřejmě nejdůležitější, Grounded bude obsahovat i svůj vlastní příběh, který bude hráče motivovat k postupu kupředu. Hra měla původně vyjít už na jaře, s plánovanou betaverzí ale už vývojářům příliš času nezbývá. Pokud však termín dodrží, vyjde plná verze ještě v červnu. Níže se můžete podívat na 44 minut ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama