Valorant vyjde v plné verzi už 2. června
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valorant vyjde v plné verzi už 2. června

Valorant vyjde v plné verzi už 2. června

David Plecháček

David Plecháček

21. 5. 2020 13:00 1
Reklama

Ačkoliv se už teď hovoří o Valorantu jako o nadcházejícím hitu na poli videoher, first-person multiplayerová střílečka ale ještě vůbec nevyšla. Zatím je stále ve stavu uzavřené betaverze, a svět čeká, kdy se studio Riot rozhodne svou free-to-play novinku oficiálně vydat. Nebude to trvat už moc dlouho, Valorant vyjde už 2. června.

Ještě před tím však musí skončit fáze testování. Mezi aktuální betou a plnou verzí bude krátká proluka, v jejíž rámci budou moci autoři resetovat progres hráčů, opravit poslední chybky a připravit hru na ještě větší nápor hráčů. Uzavřená beta skončí 28. května. „Naším cílem bylo představit Valorant co největší části světa v co nejkratší možné míře, a tak jsme rádi, že toho bude schopní už 2. června,“ říká Anna Donlonová, producentka hry.

Dle oficiálního vyjádření tak Riot v tento den započne „dekády“ dlouhé období, kdy se bude starat o Valorant a jeho hráče. „Je to jen začátek naší vzájemné cesty,“ zní z Riotu. Ta by se měla odrazit v neustále přibývajícím obsahu, ať už půjde o nové herní režimy, nové agenty, nebo nové mapy. Všech těchto věcí bychom se měli dočkat už při launchi hry.

Protože poptávka po Valorantu roste, přidá Riot několik nových serverů. Týmová střílečka se od začátku snaží o co nejnižší latenci, navíc svým vizuálním ztvárnění nahrává esportu a potřebě co nejvyššího počtu snímků za vteřinu. Obojí zřejmě do hry láká čím dál tím více hráčů, na jejichž poptávku musí Riot reagovat. Nejbližší servery tak přibudou ve Varšavě a v Madridu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama