Take-Two chce během 5 let vydat 93 her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two chce během 5 let vydat 93 her

Take-Two chce během 5 let vydat 93 her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 5. 2020 07:34
Reklama

Stejně jako jsme vás včera informovali o tom, kolik her má nyní ve vývoji Embracer Group, tedy THQ Nordic se svými dceřinými společnostmi, nyní se ke stejné situaci vyjádřilo i vedení Take-Two. To má pod sebou spoustu studií, jako například Rockstar, 2K, Gearbox a další.

Dle prezidenta společnosti Karla Slatoffa je na příštích 5 let připraveno vydání 93 her, což je prý „nejsilnější lineup v historii společnosti.“ 63 z těchto her pak mají být „jádrové herní zážitky“, 17 „mid-core nebo arkády“ a 13 „casual“. 72 her bude na konzole, PC nebo na jiné platformy (Stadia), zatímco zbytek zamíří na mobilní zařízení. 67 her bude muset být zakoupeno, zbytek vyjde jako F2P tituly. Polovina ze zmíněných her jsou pak zcela nové série.

Jak můžete vidět, označení her se nepohybuje v typických „AAA“ či „AA“, a Slatoff zmiňuje, že označení Take-Two je trochu umění. „Core hry mívají větší investici, protože míří na více hráčů, ale nutně to tak být nemusí. AAA je možná špatná cesta jak je nazvat, protože tím označujeme výši investice, a to není to, o čem mluvíme.“

I samo vedení pak říká, že je to současná situace, a zcela jistě se nějaké hry nedodělají, nebo naopak přibydou nové. Bohužel jsme se ale od vedení, kromě přibližného datum vydání Kerbal Space Program 2, stanoveného na podzim příštího roku, nedozvěděli žádné informace o nových hrách, tedy ani o GTA 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama