Serious Sam 4 vyjde v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Serious Sam 4 vyjde v srpnu

Serious Sam 4 vyjde v srpnu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 5. 2020 05:08 7
Reklama

Pokud se před lety přestala vyvíjet vaše oblíbená hra či série, a vy jste už zoufalí museli šáhnout po vašem odvěkém nepříteli s myšlenkou, že vaše hra se už nikdy nevrátí, je tato doba přímo pro vás. Návraty v podobě remaků, remasterů či pokračování nových dílů jsou zde na denním pořádku, přičemž nyní pro vás máme další dobrou zprávu – vrací se série Serious Sam .

Tentokrát nejde o remake či remaster, ale skutečně o nový díl. Po devíti letech se Croteam rozhodl zachránce země a zkušeného pistolníka konečně navrátit. Co můžou hráči čekat? Spoustu střílení, spoustu nepřátel a spoustu krve. Samozřejmě se vrací nepřátelé jako Headless Kamikaze či Beaheaded Rocketeer, vývojáři slibují ale i nové typy nepřátel.

Společně s trailerem na datum vydání, které je stanoveno na srpen letošního roku, jsme se rovnou dočkali dvou gameplay videí zobrazující nic jiného, než bitvy. Vývojáři v nich pak tvrdí, že se díky novému triku máme dočkat i tisíců či desítek tisíc nepřátel na jedné obrazovce, a to s plynulým framerate. To jsme skutečně zvědaví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama