Potvrzení informací o Mafia: Trilogy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzení informací o Mafia: Trilogy

Potvrzení informací o Mafia: Trilogy

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 5. 2020 14:04 17
Reklama

Oznámení remakované/remasterované série Mafia způsobilo minulý týden řádný poprask, a to zejména v naší domovině, odkud milovaná značka původně pochází. Patrně největší vzrušení vzbudil příslib kompletně přepracovaného prvního dílu. Na ten si ale budeme muset počkat až do 28. srpna, v současnosti jsou světla reflektorů namířena na díl druhý.

Ten se dočká prakticky standardního remasteru, na jaké jsme v současné generaci konzolí zvyklí. Kromě vydání na PS4 a Xboxu One dorazí Mafia II Definitive Edition i na PC. Pokud na Steamu vlastníte původní verzi hry, dostanete upgradovanou edici zdarma, podobně jako tomu bylo v případě remasterů BioShocků taktéž od 2K. Totéž platí i pro třetí díl.

Hráči dostanou na výběr, zda si pořídí celou trilogii v jednom balení, nebo jen konkrétní hru. V případě třetí Mafie žádná vylepšení nečekejte, jedná se o pouhé opětovné vydání spolu se všemi přídavky. Jednotlivé díly budou provázány kosmetickými předměty, díky čemuž budou například majitelé třetího dílu moci nosit Lincolnovu vojenskou bundu ve zbylých dvou hrách.

Nyní už víme, že v prvním i druhém díle bude přítomen český dabing. Kompletní trilogie by měla vyjít na 60 dolarů, tedy cenu běžné AAA hry. V případě nákupů titulů zvlášť pak za první díl dáte 40 dolarů, za zbylé dva po třiceti. Prezentace remaku prvního dílu proběhne 6. června v rámci akce PC Gaming Show. Níže se můžete podívat na vydané trailery a teasery, další informace naleznete na oficiálním webu hry v češtině

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama