Za měsíc vyjde John Wick Hex na PS4
i Zdroj: Bithell Games / Good Shepherd Entertainment
Novinka Za měsíc vyjde John Wick Hex na PS4

Za měsíc vyjde John Wick Hex na PS4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 4. 2020 07:00
Reklama

Herní adaptace John Wick Hex se svou podstatou filmové předloze příliš nepodobá. Místo rychlé akce s minimem času na rozhodování se hráčům dostala do rukou tahová strategie, v níž záleží především na taktice a pečlivém plánování. To však neznamená, že nejde o zajímavou hru. Premiéru si odbyla na PC, brzy zamíří také na konzole.

O vydání na PlayStation 4 vypovídá nový trailer v rytmu úderů, kopanců a výstřelů hlavního aktéra. Ani verze pro konzole samozřejmě nebude ochuzena o důležité postavy, za zmínku stojí například Charon a Winston, jimž propůjčili hlas herci Lance Reddick a Ian McShane.

Jak jsou na tom další porty? Autoři sice v minulosti mluvili o plánech vydat hru na konzolích, neřekli ale nic konkrétního. Hra nicméně koncem března obdržela rating od ESBR, který se krom PlayStation 4 týkal také konzolí Xbox One a Nintendo Switch. Otázkou však zůstává, kdy se na nich objeví.

Vraťme se ale k verzi pro PlayStation 4. Ta vychází za měsíc, konkrétně 5. května. Už jste si hru vyzkoušeli na PC, nebo čekáte, až se objeví na konzolích? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama