Studio Demiurge se osamostatnilo od Segy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Demiurge se osamostatnilo od Segy

Studio Demiurge se osamostatnilo od Segy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 4. 2020 08:34
Reklama

Tým Demiurge Studios možná nepatří k notoricky nejznámějším jménům průmyslu, jeho historie je však velmi zajímavá. Jako podpůrná pracovní síla se podílel na vývoji sérií jako Mass Effect, Bioshock a Rock Band. Od roku 2015 patřila tato “submisivní” firma pod křídla Segy, její původní zakladatel ji ale vykoupil a Demiurge se opět stali suverénními.

Albert Reed, zmíněný zakladatel, je na specifický přístup k vývoji náležitě pyšný a otevřeně potvrdil, že v něm bude pokračovat. „Velmi se těšíme na toto nové, byť povědomé dobrodružství, když se vracíme ke kořenům Demiurge. Budeme pokračovat v naší nepřekonatelné tradici partnerství s nejlepšími herními vývojáři a vydavateli při vydávání fantastických her, které hráči milují,” stojí na oficiálním webu studia.

Další zhruba rok až rok a půl se tak tým zaměří na pomoc ostatním vývojářům a nebude se zatěžovat vlastní produkcí. „Někteří naši kolegové nad tím ohrnují nos, my to ale považujeme za neuvěřitelně smysluplnou práci. Můžete pracovat s úžasnými značkami a učit se od těch nejlepších vývojářů. Je to skvělá příležitost,” vysvětluje Reed svůj postoj k roli pomocné ruky. Zároveň vidí potenciál v současné pandemii onemocnění Covid-19, která by mohla některé problémy stižené firmy donutit hledat služby, které Demiurge nabízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama