Na Steamu "již brzy" vyjde Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Steamu "již brzy" vyjde Sea of Thieves

Na Steamu "již brzy" vyjde Sea of Thieves

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2020 03:00
Reklama

Microsoft otevírá své hry čím dál většímu publiku. V tomto bodě můžeme vzpomenout iniciativu Play Anywhere a fakt, že všechny exkluzivní hry pro Xbox vychází ve stejnou chvíli i na Windows 10 skrze Windows Store. Ani tam ale nejsou věčně zavřené, i hráči, kteří mají svoje knihovny jinde, začínají zjišťovat, že když si počkají, tak se i dočkají.

Na Steamu se totiž objevilo Sea of Thieves. Nejedná se o první hru, můžeme připomenout, že se o pozornost stejným způsobem hlásilo i State of Decay 2 od Undead Labs. To vyšlo v Juggernaut edici 13. března včetně všech rozšíření a dalších vylepšení. Jestli Sea of Thieves vyjde se stejnou taktikou ale prozatím není zřejmé, u karty hry totiž příliš informací nesvítí.

Předně, prozatím se neví, kdy na Steamu kooperativní záležitost vyjde. Namísto toho u data vydání najdete obligátní „coming soon“. Na druhou stranu už teď víme, že součástí bude cross-play nejen s dalšími hráči na PC s verzí z Windows Store, ale i s hráči z Xboxu One.

Krok Microsoftu ale není velkým překvapením. Je tomu rok, co firma sídlící v redmondu řekla, že některé své hry vydá i právě i na platformě od Valve. Na Steamu tak vedle State of Decay 2 můžete najít Halo: The Master Chief Collection, remasterované verze Age of Empires a další. Hovořilo se například i o Gears 5, populární série ale zatím chybí. Teď se k již vydaným titulum přidá i prozatím poslední hra od Rare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama