MP CoD je ve Warzone na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MP CoD je ve Warzone na víkend zdarma

MP CoD je ve Warzone na víkend zdarma

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2020 06:29
Reklama

Kdyby někteří z nás nevěděli, blíží se víkend. Je pátek a mnoho z nás už teď přemýšlí, co budou ve svém volném čase dělat. Nepřekvapivě vás budeme nabádat k tomu, abyste jej strávili u videoher. Nabízí se Warzone, namlsat vás mohou i naše dojmy z free-to-play standalone části posledního Call of Duty. Na druhou stranu, pokud máte chuť, můžete svůj čas trávit i v Modern Warfare samotném.

Pokud jste hráli Warzone, víte, že nabízí dva režimy. Pravidla battle royale jsou jasná, plunder ale pro vás může být velkou neznámou. Ve zkratce jde o to, abyste nasbírali co nejvíce peněz a vyhráli. Na rozdíl od battle royale části ale vaše smrt neznamená konec, a tak plunder mnohem více představuje režimy ze standardního Call of Duty. Nevěříte? Tak si jeho multiplayerovou část sami zahrajte.

Activision totiž nabízí možnost zahrát si multiplayer všem, i když nevlastníte základní hru. V rámci volného víkendu jsou k dispozici všechny režimy, které Modern Warfare ve své multiplayerové části obsahuje. Dostanete se k nim právě přes Warzone, stačí v něm jednoduše kliknout na multiplayer a jste v klasickém CoD. Pokud Warzone nemáte a přesto si chcete multiplayer též vyzkoušet, jděte na store a Warzone si stáhněte.

Podobné akce jsou povětšinou spojené s následnou slevou, Activision ale zřejmě o ničem takovém nepřemýšlí. Na druhou stranu, cokoliv se odehrajete v multiplayeru Call of Duty se přenáší i do Warzone. Vydavatel nám zkrátka dává trochu více možností, kde strávit svůj čas. Nic víc, nic míň. Akce je dostupná od dnešní sedmé hodiny večerní až do pondělí stejného času na všech platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama