Láká Crytek na Crysis, nebo jen nestáhl vtip?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Láká Crytek na Crysis, nebo jen nestáhl vtip?

Láká Crytek na Crysis, nebo jen nestáhl vtip?

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2020 15:46
Reklama

Původně se jednalo o aprílový žertík, ale... Crytek jej zatím nechává žít vlastním životem. Kdyby bylo stále 1. dubna, napsali bychom, že německá společnost na svých stránkách zveřejnila animaci Nomáda ze série Crysis. Právě Jake Dunn pod svým krycím jménem zachraňoval v nanoobleku v prvním dílu přeživší z tropického ostrova, a tak jen Crytek jen žertuje nad čím dál hlasitějším volání remasteru původní hry. Ale prvního dubna už dávno není a stránky Crysis se od té doby nezměnily.

Pravdou je, že ke změně opravdu došlo na apríla, tedy už před dvěma dny. Stejně jako další „zaručeně pravdivé“ zprávy jsme situaci nekomentovali, ostatně ve zdrojovém kódy údajně někdo nalezl informaci, že jde vážně jen o popíchnutí. Vykládejte to ale hráčům, kteří si všímají, že Crytek svůj „žert“ nestáhl, ani jej nijak oficiálně neokomentoval.

Je až s podivem, s jakou intenzitou se po remasteru série v posledních dnech hovoří, nejen kvůli posledním dnům, ale i kvůli únikům z doby ještě před tím. Panuje navíc všeobecné přesvědčení, že by Crytek příliš práce neměl, všechny hry vypadají dobře i teď, stačilo by je jen lépe optimalizovat a udělat několik změn a bylo by.

Tak snadné by to ale samozřejmě nebylo. Věci komplikují i jiné faktory, značka jako taková sice stále patří německé společnosti, ale ve své době ji vydávalo Electronic Arts, a je tak otázkou, jak s ní může Crytek reálně nakládat. Ale kdo ví, třeba se obě společnosti opět spojí, vydají remaster starších dílů a do budoucna třeba vytvoří i díl nový. Nejeden hráč by za takovou věc zaprodal svoji duši.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama