Slovanská kultura v The End of the Sun
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slovanská kultura v The End of the Sun

Slovanská kultura v The End of the Sun

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 4. 2020 15:22
Reklama

Her ze slovanského prostředí, které by se věnovaly zdejším tradicím či mýtům, není moc. To však chce změnit studio The End of the Sun Team se stejnojmennou hrou The End of the Sun. Setkáme se s obřady, vírou, legendami i každodenním životem zdejších obyvatel.

Dle oficiálního popisu se za Ashter dostaneme do tajemné vesnice, kde se nikdo nenachází. Jediné, co můžeme vidět, je kouř a ohniště. Ashter má ale speciální schopnost cestovat v čase, a má vědomosti o Navia, místě, kde se tvoří osudy lidí.

Grafické zpracování rozhodně není to, na co by vývojáři chtěli lákat, do hry ale vložili objekty, které naskenovali pomocí fotogrammetrie. Narazíme tak na skutečné předměty či celé stavby věrné svým reálným předlohám. Samozřejmostí je pak příroda typická pro Evropu, a s tím související podpora mnoha jazyků, včetně češtiny. Vývoj ale samozřejmě není levný, a vývojáři tak lákají na brzké spuštění kampaně na Kickstarteru. Hra by měla vyjít ještě tento rok, a to na PC i  konzole. Více informací naleznete i na produktové stránce na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama