Beta RE Resistance je na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta RE Resistance je na Steamu

Beta RE Resistance je na Steamu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 4. 2020 04:34
Reklama

I když oproti demu Resident Evil 3 se otevřené beta testování vedlejšího projektu Resident Evil Resistance trochu opozdilo, Capcom jej nakonec dodal, a to již nyní. Hra je dostupná na Steamu, a stejně tak jsme se dozvěděli i hardwarové požadavky, které odhalí, jestli hru váš stroj zvládne.

Minimálně budete potřebovat 5-4460 nebo FX-6300, 8 GB RAM, GTX 760 či Radeon R7. Doporučené -požadavky pak hovoří o i7-3770 nebo FX-9590, 8 GB RAM, GTX 1060 nebo RX 480. V obou případech vám hra zabere 12 GB na disku, stahovat ale budete pouze 9.

V betě si jinak vyzkoušíte vše, co by měla nabízet i plná hra, tedy asymetrický multiplayer, kdy se proti sobě postaví 4 hráči za přeživší a 1 hráč za Masterminda. Zatímco hráči musí spolupracovat, řešit hádanky a přežít, Mastermind musí využít různých schopností pro zabití všech přeživších.

Mezi ty patří například umisťování monster, koukání do kamer, uzavírání oblastí a spousta dalších. Bohužel Capcom potvrdil, že postup v otevřené betě se nepřenese do plné hry, musíte tak začít od začátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama