Remaster CoD:MW2 vychází, zatím pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster CoD:MW2 vychází, zatím pro PS4

Remaster CoD:MW2 vychází, zatím pro PS4

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 3. 2020 15:24 1
Reklama

Bohužel, Activision není moc dobrý v utajování svých nadcházejících projektů. Stejně, jako jsme o Warzone věděli téměř vše ještě před tím, než tento battle royale vyšel, věděli jsme o příchodu remasteru druhého dílu Modern Warfare několik dní dopředu. Nyní ale Activision vše potvrzuje oficiálně.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered vychází už dnes, a to prozatím exkluzivně pouze pro majitele PlayStation 4. Už z názvu můžeme poznat, že se jedná pouze o remaster singleplayerové části, nikoliv multiplayeru. Když se ale podíváme na nekonečné prosby hráčů, divili bychom se, kdyby Activision nepřinesl i druhý remaster, tentokrát multiplayeru.

Co zatím oficiálně víme je to, že kampaň se dočkala celkového remasteru včetně vylepšených textur, nového renderu, dynamického osvětlení a spousty dalších novinek. Pokud si zakoupíte hru, dostanete k ní i Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle do Call of Duty: Modern Warfare včetně Warzone. Bohužel zatím nevíme, jestli bude pro vlastníky nového dílu Call of Duty nějaká zvýhodněná cena, oficiální blog zatím mlčí.

Na PlayStation Store je hra nabízena za 20 dolarů/20 euro/640 korun, stahovat budete okolo 40 GB. Jak jsme zmínili již na začátku, remaster je prozatím exkluzivní pouze pro platformu PS4, hráči na ostatních platformách si musí počkat až na 30. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama