Část skyrimského DLC lze hrát v ESO zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Část skyrimského DLC lze hrát v ESO zdarma

Část skyrimského DLC lze hrát v ESO zdarma

David Plecháček

David Plecháček

31. 3. 2020 08:37
Reklama

Zatímco stále vyhlížíme nové Elder Scrolls a jeho zasazení, v TES: Online objíždíme staré známe krajiny. V novém rozšíření povedou naše kroky do Skyrimu. První rozšíření z Dark Heart of Skyrim, Greymoor, vyjde skoro za dva měsíce, jeho první část si ale budete moci zahrát v následujících hodinách, aniž byste za to museli zaplatit byť jedinou korunu.

Vývojáři ze ZeniMax Online Studios, kteří mají TESO na starosti, říkají, že uvolňují slušnou porci z úvodu nového rozšíření. Část Greymooru bude k dispozici od zítřejšího odpoledne i pro hráče, kteří nevlastní základní hru, a to díky Free Play eventu až do 13. dubna.

Abyste se do Skyrimu dostali, budete muset skrze Quest Starter najít Prologue Quest: The Coven Conspiracy. Podle zvolené frakce pak bude potřeba zamířit do cechu bojovníků ať už v Daggerfallu, Davon's Watch v Morrowindu nebo Vulkhel Guardu na Summerset Isles a tam si vzít první quest The Coven Conspiracy. Právě tam celá kapitola Greymoor začíná, v jejíž rámci navštívíte podsvětí Skyrimu.

Kromě toho vás samozřejmě Free Play event nechá odehrát cokoliv z původní hry. Pokud vás titul navnadí, můžete nadšeně vyhlížet Greymoor, který vyjde 18 května na PC a Macu a 2. června na PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama