Nintendo chystá k 35. výročí něco velkého
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo chystá k 35. výročí něco velkého

Nintendo chystá k 35. výročí něco velkého

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 3. 2020 13:05 5
Reklama

V letošním roce oslaví jedna z nejznámějších a nejhodnotnějších značek herního průmyslu Super Mario Bros. 35 výročí. A Nintendo to rozhodně nehodlá nechat bez povšimnutí, server VGC přišel se zprávou, dle které by měla v nějaké podobě znovu vyjít většina existujících Super Mario her na Nintendo Switch.

Společnost by tak měla navázat na řadu projektů naplánovaných na letošní rok, v čele s otevřením zábavního parku Super Mario World a spoluprací s filmovým studiem Universal. Už dříve Nintendo odhalilo partnerství s dánským stavebnicovým gigantem Lego.

Kromě balíčku “remasterů” existujících her prý studio pracuje i na úplně nových kouscích, hovoří se například o dalším pokračování Paper Mario.

Původně mělo velké oznámení přijít na letošním veletrhu E3, ten byl ale v souvislosti s pandemií nemoci Covid-19 zrušen a Nintendo tak musí přijít s vlastním formátem větší show.

Japonská společnost už podobně slavila třicetileté výročí Maria v roce 2015. Vedle limitovaných edic merchandise a tehdy populárních figurek Amiibo vyvrcholilo vydáním Super Mario Maker na Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama