V aktuálním CoD jsou artworky k MW2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V aktuálním CoD jsou artworky k MW2

V aktuálním CoD jsou artworky k MW2

David Plecháček

David Plecháček

27. 3. 2020 14:21
Reklama

Jestliže je nějaký herní vydavatel aktuálně v ráži, je to Activision. Pro svůj Warzone, free-to-play přídavek k Modern Warfare, si vybral naprosto ideální čas a aktuálně v něm vítá čím dál více hráčů. Navíc se o něm v jednom kuse píše i v souvislosti s dalšími projekty. Možná jste zaznamenali potenciální reboot/remake Tonyho Hawka. Nebo třeba Crashe. Případně snad remaster Modern Warfare 2. A i když jde o spekulace, možná na nich něco bude.

Důvodů, proč věřit původní zprávě s Tonym Hawkem, Crashem, nové IP, která nahradí Destiny, ale i informacím ohledně Call of Duty, příliš nebylo. Jak ale čas  plyne, ukazuje se, že na nich možná něco bude. Poslední nápovědu našli hráči-detektivové v updatu aktuálního Modern Warfare. Údajně jsou jeho součástí staronové artworky, které právě k remasteru Modern Warfare 2 odkazují.

O hře, která původně vyšla v roce 2009, se hovoří čím dál hlasitěji. Remasterovat starší hru by pro Activision nebylo bezprecedentní, stejnou péči věnoval i dílu z roku 2007. Svět se jen pře, jakým způsobem bude MW2 dostupný, jelikož první díl byl dlouhou dobu jen součástí vyšších edic Infinite Warfare. Bude se situace opakovat, skutečně Activision novinku nabídne jen hráčům, kteří si koupí nějakou vyšší edici? Ale proč se artworky objevily už v aktuálním díle?

Poslední otázka je v tomto ohledu nejpalčivější. Někteří totiž soudí, že MW2 Remastered bude ještě souviset s aktuálním rebootem Modern Warfare, který vyšel v listopadu. Taková situace se nicméně zdá být nepravděpodobná. Mnohem spíše se ale remaster objeví ve formě „reklamy“ v aktuálním CoD, vyjde ale po boku toho nového. Tím by údajně měl být reboot druhé známé podsérie, kterou je Black Ops – alespoň pokud se všechny náznaky potvrdí. Prozatím jim nic neodporuje.

Pokud by to tak bylo, příští rok bychom se měli dočkat vůbec poprvé plnohodnotného free-to-play dílu. Prvotní informace od TheGamingRevolution hovoří o hře, kterou vyvíjí studio Sledgehammer. Důvěryhodnost těchto zpráv však může potvrdit nějaké relativně brzké oznámení. Nedivili bychom se, kdyby Activision na nic nečekal – nemá příliš na co.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama