Remedy dnes odhalí nového vydavatele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy dnes odhalí nového vydavatele

Remedy dnes odhalí nového vydavatele

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 3. 2020 11:41
Reklama

Studio Remedy dnes vydává časově exkluzivní DLC pro svůj titul Control, a to na PS4 a Epic Games Store. Za pár měsíců se dočkají i hráči na Xbox One, mezitím ale vývojáři na svém blogu oznamují další novinku týkající se dvou zatím neoznámených projektů.

O dvou projektech se studio zmínilo již v minulosti, přičemž se má jednat o triple A hry, které vyjdou na několik platforem, neoficiálně tedy i pro novou generací konzolí. Obě hry jsou již v před produkční části. Zpráva na blogu pak hovoří o tom, že studio již podepsalo smlouvu s vydavatelem, jehož jméno ještě čeká na své odhalení.

Nicméně předmětem smlouvy nejsou oba AAA tituly, ale pouze o jeden, druhý je pak „nový, menší projekt, zasazen do stejné franšízy.“ O tom jsme ještě neslyšeli, celkem se tak počet her, na kterých vývojáři pracují, vyšvihl na tři. Obě hry, které jsou součástí zmíněné smlouvy, poběží na interním Northlight enginu, více informací nám ale Remedy zatím neprozradilo, čekat ale nebudeme muset dlouho, další informace by měli přijít ještě dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama